Predsjednik PDA održao sastanak sa predstavnicima Ureda OSCE-a u Tuzli

Aktuelna politička situacija, odnosno formiranje vlasti kako na Tuzlanskom kantonu, tako i na višim nivoima, bila je tema sastanka održanog u petak između predstavnika Ureda OSCE-a u Tuzli i Mirsada Kukića, predsjednika Pokreta demokratske akcije.

Predsjednik Kukić je, ovom prilikom, upoznao predstavnike tuzlanskog Ureda OSCE-a da Pokret demokratske akcije ima korektnu saradnju sa SBB, A-SDA, Predsjedništvom SDP-a, HDZ-om, SNSD-om, te sa SDA, sa kojima je održano niz sastanaka, dok je DF jedina stranka sa kojom ova politička organizacija nema nikakvu saradnju.

Na sastanaku je zaključeno da će se Ured OSCE-a u Tuzli uključiti u sve dalje procese a koji su u njihovoj ingerenciji i nadležnosti.

 


Poštovani posjetioci web portala Tuzlanska Republika: Pozivamo vas da pratite sadržaje naše Web stranice i putem Facebooka. Sadržaje Tuzlanske Republike možete pratiti i komentarisati like-ovanjem našeg Facebok Pagea na linku https://www.facebook.com/TuzlanskaRepublika/ . Hvala što pratite naš web portal.