Projekat ‘Siguran start’: Javni poziv za učešće u programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla

Objavljen Javni poziv za učešće u programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namjenjenih za podršku privrednim subjektima na području grada Tuzla – Projekat: “Siguran start”.

Na osnovu tačke VI Pravilnika o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za novčanu podršku privrednim subjektima na području grada Tuzla („Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj: 2/19), Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, dana 28.05.2019.godine, objavljuje:

JAVNI POZIV za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namjenjenih za podršku privrednim subjektima na području grada Tuzla za 2019. godinu, sa pozicije: Grant za podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima – Projekat: “Siguran start”

I Predmet Javnog poziva

Javnim pozivom prikupljaju se aplikacije (prijave) novoregistrovanih samostalnih djelatnosti registrovanih kao osnovno zanimanje i privrednih društava, koji su na području grada Tuzla u 2019. godini pokrenuli svoju djelatnost. Kompletan tekst Javnog poziva, sa pripadajućim prijavnim obrascem, možete preuzeti na OVOM LINKU.


Poštovani posjetioci web portala Tuzlanska Republika: Pozivamo vas da pratite sadržaje naše Web stranice i putem Facebooka. Sadržaje Tuzlanske Republike možete pratiti i komentarisati like-ovanjem našeg Facebok Pagea na linku https://www.facebook.com/TuzlanskaRepublika/ . Hvala što pratite naš web portal.