Međunarodni aerodrom Tuzla objavio Javni oglas za popunu radnih mjesta

U oglasu je navedeno da se traže radnici u različitim službama, pa tako u Službi prihvata i otpreme putnika potreban je referent za registraciju putnika i prtljaga – 1 izvršilac na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci, uz probni rad od šest mjeseci, zatim u Spasilačno vatrogasnoj jedinici – vatrogasac – vozač 1 izvršilac n neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca.

Službi za marketing potreban je stručni saradnik za marketing – 1 izvršilac na neodređeno vrijeme uz probni rad od dva mjeseca, dok je Poslovnoj jedinici ”Fuel services” potreban vozač – manipulat 1 izvršilac na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca.

Službi za održavanje higijene potrebna je higijeničarka – 1 izvršilac na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca. Uslove koje je potrebno ispunjavati i ostale detalje možete pogledati OVDJE.


Poštovani posjetioci web portala Tuzlanska Republika: Pozivamo vas da pratite sadržaje naše Web stranice i putem Facebooka. Sadržaje Tuzlanske Republike možete pratiti i komentarisati like-ovanjem našeg Facebok Pagea na linku https://www.facebook.com/TuzlanskaRepublika/ . Hvala što pratite naš web portal.