Plesni studio “Sandoval“ Tuzla: Odlični rezultati u hip-hop plesnim disciplinama

30. marta 2019. na Tuzla Dance Festu održanog u SKPC “Mejdan“ Tuzla Hip-Hop formacije osvojile su prvo mjesto i zlatnu medalju i pehar New Generation Crew u kategoriji “Open formacija juniori“, prvo mjesto i zlatnu medalju i pehar Sandoval kids u kategoriji “Open produkcija djeca 2“.

Također su osvojili drugo mjesto Black Illusion Crew u kategoriji “Hip-Hop formacija juniori“, te specijalnu nagradu za najbolji scenski nastup koju su sudije dodijelile grupi “New Generation Crew“.

7. aprila 2019. na Bijeljina Dance festu održanog u Kulturnom centru u Bijeljini Hip-Hop formacije osvojile su prvo mjesto i pehar osvojila je grupa “Black Illusion Crew“ u kategoriji “Hip-Hop junioru formacija“, kao i prvo mjesto i pehar koji je osvojila grupa “New Generation Crew“ u kategoriji “Open formacija“.

Prvo mjesto osvojila je grupa Sandoval kids u kategoriji djeca dva “Open formacija“, a specijalnu nagradu od strane sudija dobile su obje plesne ekipe “New Generation Crew“ i “Black Illusion Crew”. Obje grupe koje aktivno rade u sklopu Plesnog Studija “Sandoval“ Tuzla.

Trener kao i rukovodstvo Plesnog studija “Sandoval“ Tuzla ističu kako su veoma zadovoljni rezultatima plesnih ekipa i kako je samim time odlično otvorena plesna sezona. Sve plesne grupe nastavljaju aktivno raditi i naporno se spremati za “Mo Stars Mediteran Open Dance 2019” koji će se održati 25. maja 2019. godine u Mostaru.


Poštovani posjetioci web portala Tuzlanska Republika: Pozivamo vas da pratite sadržaje naše Web stranice i putem Facebooka. Sadržaje Tuzlanske Republike možete pratiti i komentarisati like-ovanjem našeg Facebok Pagea na linku https://www.facebook.com/TuzlanskaRepublika/ . Hvala što pratite naš web portal.