Premijera protiv Željezničara: Novi dresovi FK Sloboda sa retro izgledom

Pred utakmicu 20. kola BHT Premijer lige BiH predstavljena je garnitura gostujućih dresova, a s obzirom na to da je najavljena i prezentacija domaće garniture dresova u nastavku prikazujemo kako izgleda nova oprema u kojoj će fudbaleri Slobode igrati domaće utakmice.

Na utakmici protiv FK Željezničar, fudbaleri Slobode po prvi put će nositi redizajnirani crveno-crni dres u retro varijanti.

Za unikatan dizajn opreme kojom Sloboda počinje obilježavanje velikog jubileja, 100 godina postojanja, potrudio se Jasmin Duvnjaković, a novi domaći dres FK Sloboda krasi mnogo detalja koje možete pogledati u grafičkoj prezentaciji.

Podsjećamo, derbi utakmica 22. kola BHT Premijer lige BiH igra se u subotu na stadionu Tušanj sa početkom u 17:30 sati, a direktan TV prijenos obezbjeđen je na MojaTV.

Ulaznice za sjevernu i zapadnu tribinu mogu se kupiti po cijeni od 5 KM, dok je ulaz na utakmicu za žene i djecu do 12 godina besplatan.


Poštovani posjetioci web portala Tuzlanska Republika: Pozivamo vas da pratite sadržaje naše Web stranice i putem Facebooka. Sadržaje Tuzlanske Republike možete pratiti i komentarisati like-ovanjem našeg Facebok Pagea na linku https://www.facebook.com/TuzlanskaRepublika/ . Hvala što pratite naš web portal.