Vruća zima u Banja Luci: Priveden Davor Dragićević i njegova supruga – građani nasrtali na policiju (VIDEO)

To se desilo prilikom privođenja jednog mladića. U jednom momentu prvo je došlo do naguravanja s policajcem koji je potom pao, a neki od prisutnih građana su nasrnuli na njega.

Ubrzo nakon toga su građani navedenog mladića uspjeli istrgnuti iz ruku policajca. Nakon što se ovaj incident smirio, kako saznajemo, mladić je ponovo priveden.

Podsjećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su u Banjoj Luci priveli Davora Dragičevića, oca stradalog mladića Davida Dragičevića, što je za Klix.ba potvrdio advokat Ifet Feraget.

Foto: M.D./Klix.ba

Foto: M.D./Klix.ba

Nakon toga, na Trgu Krajine došlo je do incidenta, odnosno naguravanja između jednog muškarca i policije nakon čega su uhapšeni Suzana Radanović, majka Davida Dragićevića, i još dvije osobe.

Policija je u Banjoj Luci uhapsila i bivšeg zastupnika u NSRS-u Adama Šukala, potvrdio je za Klix.ba predsjednik PDP-a Branislav Borenović.


Poziv posjetiocima: Poštovani posjetioci, pozivamo vas da diskutujete i komentarišete sadržaje naše Web stranice. Da bi ste diskutovali uključite se u našu Facebook grupu (koja je ujedno i Forum za diskusiju o temama koje obrađuje Tuzlanska Republika), klikom na link: https://www.facebook.com/groups/tuzlanskarepublika. Hvala!