Fudbaler Slobode, Amar Beganović dobio poziv u mladu reprezentaciju BiH

Mladi fudbaler Slobode, Amar Beganović (18) svojim igrama u crvenom-crnom dresu zavrijedio je pažnju selektora mlade reprezentacije BiH, Vinka Marinovića koji je Beganoviću uputio poziv za utakmicu U-21 reprezentacije BiH protiv Azerbejdžana koja se igra 19. novembra 2018. godine.

U 21 reprezentativci BiH okupit će se u Trening centru Nogometnog saveza BiH u utorak, 13. novembra 2018. godine čime će započeti pripreme za međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv Azerbejdžana.

Beganović je rođen 1999. godine, te je prošao kroz omladinske selekcije BiH, a u sezoni 2018/19  BHT Premijer lige BiH bilježi odlične nastupe u dresu Slobode,a  u 13. odigranih utakmica postigao je jedan gol – saopštili su iz FK Sloboda.


Poziv posjetiocima: Poštovani posjetioci, pozivamo vas da diskutujete i komentarišete sadržaje naše Web stranice. Da bi ste diskutovali uključite se u našu Facebook grupu (koja je ujedno i Forum za diskusiju o temama koje obrađuje Tuzlanska Republika), klikom na link: https://www.facebook.com/groups/tuzlanskarepublika. Hvala!