Poziv za sve zainteresovane: Besplatna škola plesa

Centar za sport Univerziteta u Tuzli, Univerzitetski plesni klub i Studentski parlament UnTz poziva sve zainteresovane studente i zaposlenike Univerziteta kao i građanstvo na besplatnu školu plesa povodom Univerzitetskog plesnog bala.

Škola plesa počinje 24.10.2018. godine, trajat će dva mjeseca i održavat će se u terminima: – Srijeda, od 19.00 do 20.30 sati – Petak, od 17.00 do 18.30 sati.

Naučite i vi plesati, salsu, bečki i engleski valcer, cha- cha-cha, disko dance, merenge i druge plesove. Mjesto održavanja:Univerzitetska sportska dvorana.

Prijave na email: centarzasport@untz.ba ili na broj tel: 061/738-580

Studenti mogu izvršiti prijave kod predsjednika studentskih vijeća najkasnije do 21.10.2018. godine.

Nakon završene škole plesa dana 20.12.2018. godine u hotelu Tuzla za sve učesnike organizirat će se Univerzitetski plesni bal. Ovom manifestacijom obilježit će se 42 godine postojanja i rada Univerziteta u Tuzli. Na balu specijalni gosti će biti svjetski prvaci u salsi i evropski prvaci u argetinskom tangu.

Generalni pokrovitelji: Vlada TK – a, Ministarstvo za kulturu, sport i mlade, Univerzitet u Tuzli.


Poziv posjetiocima: Poštovani posjetioci, pozivamo vas da diskutujete i komentarišete sadržaje naše Web stranice. Da bi ste diskutovali uključite se u našu Facebook grupu (koja je ujedno i Forum za diskusiju o temama koje obrađuje Tuzlanska Republika), klikom na link: https://www.facebook.com/groups/tuzlanskarepublika. Hvala!