Upis u Gradski dječiji hor „Slavuj“ Tuzla: Pjevamo zajedno! Budite i vi dio raspjevane družine!

Gradski dječiji hor „Slavuj“ Tuzla, osnovan je 23.02.2016. godine. Hor okuplja djecu uzrasta do 12 godina i njeguje isključivo dječiju pjesmu. Dirigent i osnivač hora je profesor Renata Bagarić, a korepetitor, profesor klavira Zlatan Mujkić.

Hor je u dvije godine djelovanja ostvario preko 70 nastupa, televizijskih gostovanja, te je svojim radom oboatio kulturnu dječiju scenu grada Tuzle.

Posebno ističemo samostalne koncerte u Narodnom pozorištu, zajednički  koncert „Ruka prijateljstva“ sa dječijim horom Superar Srebrenica, te manifestacije „Međunarodni dan prava djeteta“.

U organizaciji gradskog dječijeg hora „Slavuj“ poslije dugo godina Tuzli je vraćen i festival dječije pjesme „Majski cvijet“.

Pozivamo sve raspjevane mališane od 5 do 12 godina da nam se pridruže. Pjevamo zajedno! Budite i vi dio raspjevane družine!

Sve informacije na mail: djecijihor.slavuj@gmail.com i na našoj Fb stranici.

Image may contain: text


Poziv posjetiocima: Poštovani posjetioci, pozivamo vas da diskutujete i komentarišete sadržaje naše Web stranice. Da bi ste diskutovali uključite se u našu Facebook grupu (koja je ujedno i Forum za diskusiju o temama koje obrađuje Tuzlanska Republika), klikom na link: https://www.facebook.com/groups/tuzlanskarepublika. Hvala!